Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кільцева розв'язка

google.maps

Вівторок, 12 листопада 2019, 11:51

На об'їздній дорозі Львова планують замінити усі світлофори кільцевими розв'язками

кільцева розв'язка

Світлофори хочуть забрати для зменшення затримок у русі.

Про це сьогодні, 12 листопада, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.
 
За його словами на кільцевій дорозі Львова планують замінити усі світлофори на кільцеві роз'язки та зробити малі "кільця" на виїздах з додаткових доріг, щоб розвантажити об'їздну дорогу.
 
"Я вважаю, що на кільцевій дорозі Львова треба забирати всі світлофори та ліві поворити і облаштовувати кільця. Нехай це буде з- розривом 5 кілометрів, але ми мусимо таким мчином покращити трафік і зробити безпеку руху" – заявив Руслан Кандибор.
 
Він вважає, що світлофори, які зупиняють рух на лічені секунди, створюють кілометрові затори у всіх напрямках, натомість кільця забезпечать безперервний рух та збільшать безпеку руху на дорогах.

Загалом на поточний дрібний ремонт цьго року передбачали 368 мільйонів. За ці кошти облаштували кільцеві розв'язки при в'їзді у місто Жовква, на виїзді зі Львова до села Сокільники, відремонтували 4 мостові переходи та встановили 10 км бар'єрного огородження.

Нагадаємо, у травні на об'їздній дорозі Львова планували зробити надземні пішохідні переходи.

Додамо, на західному обході Львова при виїзді у село Сокільники змінили схему організації дорожнього руху та облаштували транспортну розв’язку типу "кільце".

Зазначимо, на кільцевій дорозі Львова від Зубри до Давидова планують облаштувати нову смугу руху від ресторану Рафаель до розв'язки з селом Пасіки-Зубрицькі та Давидів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.