Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

світлофор у Львові

П'ятниця, 15 листопада 2019, 16:05

На перехресті вулиць Кульпарківська-Трускавецька за півтора мільйони облаштують світлофор

світлофор у Львові

Львівська міськрада замовила за 1,4 млн грн будівництво світлофору на перехресті вул. Кульпарківська-Трускавецька у львівської будфірми.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на будівництво світлофорного об'єкта на перехресті вул.Кульпарківської – Трускавецької у Львові, які переможець тендеру має здійснити до 27 березня 2020 року.

Аукціон стартував 29 жовтня, участь у ньому взяли ТзОВ "СЕА Електротехніка" та ТОВ "СМЕО", які запропонували облаштувати світлофор за 1 418 500 грн та 1 427 300 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "СМЕО", а очікувана вартість послуг становила 1 693 597,40 грн.

Як вказано у закупівлі, світлофори повинні бути розраховані на живлення від мережі змінного струму, а кріплення мають передбачати можливість регулювання у вертикальній та горизонтальній площині. Також має бути встановлені табло відліку часу й табло викличне пішохідне, призначене для виклику пішоходом зеленого сигналу світлофору на керованому пішохідному переході.

Гарантія на світлофори має становити не менше 5 років, а джерелом фінансування закупівлі є кошти міського бюджету Львова.

За даними порталу YouControl, ТОВ "СМЕО" зареєстроване у Львові з 2012 року, займається організацією будівництва будівель. Кінцевими власниками фірми є львів'янин Андрій Кузіль та мешканка села Речичани Городоцького району Ірина Полянська. Розмір статутного капіталу фірми становить 30 000 грн.

Нагадаємо, у 2017 році тривав ремонт вулиць Пулюя-Трускавецька, вартість усіх робіт становила 22 млн грн. А у квітні цього року Львівська міськрада дозволила управлінню Державного бюро розслідувань збудувати на цій вулиці адміністративну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.