Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

шкільний автобус

Понеділок, 18 листопада 2019, 14:18

Мальський замовив шкільні автобуси для дітей з інвалідністю у київської фірми

шкільний автобус

Львівська ОДА замовила за 8,1 млн грн чотири шкільні автобуси для дітей з інвалідністю у ТД Еталон авто.

Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації провів тендер у системі ProZorro на спеціалізовані шкільні автобуси з можливістю перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування, які переможець тендеру має надати до 31 жовтня 2019 року.

Аукціон стартував 15 жовтня, участь у ньому взяли ТОВ "ТД "Еталон авто", ТОВ "Авто-бас" та ТОВ "Автоград-2007", які запропонували доставити автобуси за 8 148 000 грн, 8 200 000 грн й 8 400 000 грнвідповідно. Переможцем обрали ТОВ "ТД "Еталон авто", а очікувана вартість послуг становила 8 400 000 грн.

Як вказано у закупівлі, Львівська ОДА планує закупити 4 шкільні автобуси, в яких буде можливість перевозити дітей, що користуються інвалідними візками.

Автобуси повинні бути новими, не раніше 2019 року випуску, пофарбовані в жовтий колір та з надписом по боках – "Шкільний автобус". Спереду і ззаду на кузов автобуса повинні бути нанесені розпізнавальні знаки: "Діти", "Обмеження максимальної швидкості" з цифровою величиною обмеження максимальної швидкості – 70.

Кількість місць для дітей у автобусі має бути не менше 21 та ще 2 місця для водіїв. У салоні автобуса має бути автономний підігрівач салону, електро-гідравлічний пристрій для підіймання школяра з обмеженою здатністю до пересування, гучномовний пристрій з магнітолою, кондиціонер робочого місця водія потужністю не менше 4.00 кВт. Також у салоні автобуса повинно бути передбачено місця для розташування крісел-колясок та пристрої для їх фіксування.

Закупівля автобусів відбуватиметься у рамках співфінансування з органами місцевого самоврядування. Зокрема, міста обласного значення мають доплатити під час закупівлі автобусів щонайменше 30% від загальної вартості, райони та ОТГ – 10%, гірські населені пункти – 5%.

За даними YouControl, ТД "Еталон Авто" зареєстроване на Київщині у 2006 році. Осоновний вид діяльності – продаж транспортних засобів. Кінцевим бенефіціарним влаником компанії є швейцарець Петер Швотцер. 

Раніше департамент освіти Львівської ОДА скасував тендер на закупівлю 43 шкільних автобусів за 79,8 млн грн. ТД "Еталон Авто", яке подалося на тендер, довго оскаржувало дії тендерного комітету, до участі його так й не допустили.

Нагадаємо, у березні цього року на Яворівщині придбали шкільний автобус для дітей з особливими потребами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.