Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Середа, 20 листопада 2019, 11:30

У Львові обговорять підвищення вартості проїзду у громадському транспорті

львівські маршрутки

25 та 27 листопада у місті триватимуть громадські слухання щодо підняття вартості проїзду у маршрутках та електротранспорті Львова.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

25 листопада 2019 року відбудеться громадське слухання на тему "Перегляд тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на регулярних автобусних маршрутах м. Львова".

Учасників запрошують у актовий зал Личаківської районної адміністрації (за адресою: м. Львів, вул. К. Левицького, 67). Реєстрація до участі у заході триватиме з 17:30 до 18:30. Початок громадського слухання о 18:30.

27 листопада за цією ж адресою відбудеться громадське слухання на тему "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті".

Реєстрація учасників громадського слухання проводиться на підставі документа, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території м. Львова, щодо якої розглядається питання.

Нагадаємо, 11 листопада Львівська міськрада винесла на розгляд питання про підвищення ціни проїзду у машрутках до 8 грн.

Додамо, у Львові також хочуть підняти вартість проїзду в елетротранспорті до 6 гривень.

Зазначимо, з 1 лютого 219 року у Львові вартість проїзду в автобусному транспорті Львова становить 7 грн. Вартість проїзду у міських маршрутках перед цим піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.