Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вигульний майданчик

Середа, 20 листопада 2019, 15:48

У Львові створять 97 майданчиків для вигулу собак

вигульний майданчик

Будівництво перших майданчиків розпочнеться вже наступного року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з програмою створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019-2023 роки, загалом у місті планують створити 97 майданчиків для вигулу собак у парках, скверах, зелених зонах міста та у кварталах із щільною забудовою.

Як розповів в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства міськради Олександр Одинець, всі 97 майданчиків можна буде знайти на спеціальній електронній мапі у відкритому доступі в онлайн-режимі.

За його словами, маршрути для вигулу собак матимуть відповідні таблички та спеціальні контейнери для відходів. Також на кожному майданчику буде розташований QR-код, за допомогою якого власники собак зможуть вийти на загальну мапу з відміченими на ній іншими майданчиками для вигулу та ветаптеками.

Загалом, у Львові планується будівництво трьох типів майданчиків:

- 27 – для вигулу собак без повідка; 

- 21 – закриті тренувальні майданчики;

- 49 – прогулянкові маршрути.

Будівництво перших міських майданчиків для собак розпочнеться вже наступного року.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Львівська міська рада затвердила стратегію реконструкції та будівництва нових майданчиків для вигулу собак. Згідно з початковим планом, у Львові мали створити 75 таких майданчиків.

Додамо, у липні цього року Мінрегіон оприлюднив плани щодо посилення вимог до проектування майданчиків для вигулу собак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.