Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Четвер, 21 листопада 2019, 11:40

Козловський нарікає на хороводи Зубача та Москаленка зі звьоздочкою у чолі

Григорій Козловський

Депутат Григорій Козловський сумнівається у компетентності заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача.  

Сьогодні, 21 листопада на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради під час обговорення депутатського запиту щодо проривів Плугівського водогону, який постачає воду з Золочева до Львова, депутат Григорій Козловський зазначив, що 28 жовтня через аварію на цьому ж водогоні у Винниках затопило школу-інтернат. Рівень води у ній піднявся до половини першого поверху.

"У мене ще одне звернення, а хто зараз у міській раді займається цими проблемами труби? Я так розумію раніше був Геннадій Васьків, він мав якісь плани і дійсно виділялися якісь гроші на процес заміни, а зараз мабуть Зубач цим займається. А він крім того, що бігає коридорами і дає інтерв'ю, а більше нічого не робить. А ще ходить з Москаленком на кружки (гуртки – ред.). Я розумію, що він з Верховної Ради прийшов "звьоздочкою", але він окрім кружків з Москаленком має ще чимось займатися, а не за ручки там ходити і водити хороводи" – заявив Григорій Козловський.

Депутат попросив з'ясувати повноваження та надати інформацію про те, хто у Львівській міськраді відповідальний за проблеми на водогоні.

Нагадаємо, у жовтні через аварію на водогоні частина Львова та Винники залишилися без води. Тоді через ремонт водогону у Винниках та Чишках припинили водопостачання, а до частини Личаківського і Сихівського районів воду подавали з пониженим тиском.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.