Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винники

Середа, 30 жовтня 2019, 12:55

Через ремонт водогону у Винниках та Чишках припинять водопостачання

Винники

Стабільне водопостачання очікується 1 листопада після 18:00 год.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 31 жовтня, з 08:00 год до 08:00 год 1 листопада призупинять подачу води в м. Винники і с. Чишки. Водопостачання припинять у зв'язку з заміною аварійної ділянки трубопроводу на магістральному водогоні діаметром 1000 мм "Винники-Довга", в районі вул. Шептицького – школа-інтернат.

До частини Личаківського і Сихівського районів водопостачання здійснюватиемться з пониженим тиском. А саме Личаківський район, обмежений вулицями: Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасічна, Лисинецька, Китайська, Медової Печери, і в Сихівський район, обмежений вулицями: Дунайська, Дністерська, Раковського, Липова Алея, Зелена, Керченська і прилеглі до них вулиці.

Стабільне водопостачання очікується 1 листопада після 18:00 год.

Нагадаємо, 28 жовтня через аварію на водогоні у Винниках затопило школу-інтернат. А частина Львова та Винники залишилися без води.

Додамо, у Львівській міськраді планують домовитися про співфінансування з обласного бюджету для ремонту магістрального водогону. 

Зазначимо, до кінця тижня у Винниках планували завершити ремонт водогону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.