Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 26 листопада 2019, 11:32

Сонм самопомічних янголів дремене Садового у райські кущі

Андрій Садовий

Ще троє екс-нардепів Самопомочі та Павло Бакунець заявили про готовність взяти на поруки Андрія Садового.

Про це йдется на їхніх сторінках та Фейсбуці та у Твіттері.

Народні депутати Верховної Ради попереднього скликання від Самопомочі Сергій Кіраль, Оксана Сироїд, Олег Березюк, а також чинний нардеп від Самопомочі Павло Бакунець заявили про взяти на поруки міського голову Львова та екс-лідера партії Андрія Садового, якого Антикорупційне бюро звинувачує у зловживанні владою під час виділення земельної ділянки у Рясному для будівництва індустріального парку. 

 

Зазначимо, суд у справі зловживання владою Андрія Садового відбудеться у 27 листопада, а крім цього, за Садового готовий поручитися колишній нардеп з Самопомочі Олег Лаврик. 

Нагадаємо, 21 листопада Андрій Садовий опублікував відеозвернення, у якому зазначив, що йому вручили підозру у справі будівництва індустріального парку у Львові. 

Як пояснили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, через оборудки із землею на території Рясне-Руської, до якої причетні мер Львова та чиновники Львівської міської ради, держава втратила 93,5 млн грн, а у цій справі ще у 2015 році до прокуратури звернулися понад 60 осіб із заявами про незаконне відчуження їх землі.

САП вимагатиме у суді встановлення застави у 50 млн грн, на що Садовий повідомив, що звертатиметься до людей, щоб зібрати ці кошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.