Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Сироїд

samopomich.ua

Понеділок, 21 жовтня 2019, 11:42

Сироїд заборонить у Самопомочі запах шпондеру та флячків

Оксана Сироїд

Колишня віце-спікерка ВРУ Оксана Сироїд стала лідером Самопомочі замість Андрія Садового.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

У суботу, 19 жовтня, на XX з'їзді Самопомочі прийняв рішення про обрання колишньої віце-спікерки Верховної Ради Оксани Сироїд лідером партії. За це призначення проголосували 127 делегатів, а ще 3 – утрималися.

За словами Оксани Сироїд, місцеві вибори мають стати тим

фундаментом, який допоможе "Самопомочі" повернутися до великої
політики, а також вони планують започаткувати стратегію розвитку великих міст, обласних центрів і ОТГ.

Натомість колишній лідер Самопомочі міський голова Львова Андрій Садовий після складання своїх повноваження залишився членом партії.

"Я сім років віддав керівництву "Об'єднанням "Самопомочі", і це одні з найкращих років мого життя. І я лишаюся в партії, я буду активним членом Самопомочі. Я думаю, принесу більше користі, допомагаючи вам. Мені важлива перемога кожного з вас" – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, у травні цього року Андрія Садового переобрали лідером Самопомочі. А у липні, після парламентських виборів, у результаті яких Самопоміч не пройшла до ВРУ, Садовий заявив, що планує подати у відставку з посади лідера партії через те, що Самопоміч не пройшла до парламенту.

Додамо, у березні цього року Садовий заявляв, що не буде більше балотуватися у міські голови Львова, а виходить на всеукраїнський рівень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.