Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Середа, 27 листопада 2019, 14:41

21 березня відбудеться пробне ЗНО з української мови

університет Франка

Реєстрація на пробне ЗНО проходитиме з 3 до 24 січня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

З 3 до 24 січня 2020 року стартує реєстрація на участь у пробному тестуванні зовнішнього незалежного оцінювання. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня.

У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Пробне ЗНО є платним, а вартість одного тестування для одного учасника бпланують оголосити до 11 грудня сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

У разі не явки учасника на пробне ЗНО сплачені кошти не повертатимуть. Ця особа має звернутися протягом 3-х днів за адресою, вказаною у запрошенні та отримати примірник тестового зошита.

Додамо, за цьогорічними результатами ЗНО 41 абітурієнт Львівщини набрав максимальні 200 балів. Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат втретє визнали найкращою школою України, а Львівщину – другою по ЗНО.

Реєстрація на ЗНО-2020 триватиме з 3 лютого до 24 березня, а основна сесія складання іспитів – з 21 травня до 16 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.