Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміттєсортувальна лінія

Вівторок, 26 листопада 2019, 13:02

Мальський і посол Франції обговорили співпрацю щодо повадження із ТПВ

сміттєсортувальна лінія

Францію цікавить співпраця із Львівщиною у сфері поводження із твердими побутовими відходами.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора під час зустрічі голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського із Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Етьєном де Понсеном, обговорювалося питання співпраці із Львівською областю, зокрема у галузі поводження із твердими побутовими відходами. 

"Зараз для нас вагомим є проект із будівництва сміттєсортувальної лінії у Львові, адже саме французька компанія була залучена до проекту консультантом", – наголосив Етьєн де Понсен.

Натомість Маркіян Мальський окреслив основні пріоритети розвитку Львівської області.

"Стабільність в регіоні має бути запорукою економічного розвитку. Залучення іноземних інвестицій у галузь сільського господарства, інформаційних технологій, відновнювальну енергетику, екологію сприятиме динамічному прогресу усіх галузей. Окрім того, відкриття виробничих потужностей із іноземним капіталом дозволить мінімізувати рівень міграції робочої сили", – зазначив Маркіян Мальський.

Зазначимо, під час XІX Міжнародного економічного форуму у Львові голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що Львівщина є одним з найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України та підписав Меморандум про співпрацю та партнерство між Львівською ОДА і ТзОВ "Агропорт Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.