Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Козак

Вівторок, 26 листопада 2019, 15:36

Компанія Jacobs порадила каналу Козака перейти на бояришник та іван-чай

Тарас Козак

Бренд кави Jacobs відмовився від реклами на ZIKу Тараса Козака.

Про це повідомляє Економічна правда.

Компанія Jacobs Douwe Egberts Ukraina вирішила відмовитися від співпраці з телеканалом ZIK, який належить соратнику Віктора Медведчука, нардепу від Опозиційної платформи – За життя Тарасу Козаку.

Як зазначають у компанії, з 22 листопада реклама бренду кави Jacobs перестала транслюватися на цьому телеканалі. Крім цього, компанія не співпрацює з каналами 112 Україна і NewsOne, які також належать Тарасу Козаку.

Зазначимо, раніше активісти у соцмережі оголосили про бойкот компаній, які розміщують рекламу на телеканалах ZIK, 112 Україна і NewsOne. У переліку компаній, яким оголосили бойкот, була і Jacobs.

Нагадаємо, у червні цього року Тарас Козак купив інформаційний телеканал ZIK, у жовтні 2018 року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав йому телеканал NewsOne, а швейцарська компанія Plirofories AG –112 Україна. Усі канали увійшли до новоствореного медіахолдингу "Новини".

У жовтні цього року Верховна Рада створила комісію, яка розслідуватиме зміну власників телеканалів 112 Україна, NewsOne і ZiK.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.