Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мазох-готель

fest.lviv.ua

П'ятниця, 29 листопада 2019, 15:05

!Fest відкриває Мазох-готель для теперішніх пігмеїв

Мазох-готель

У Львові на Площі Ринок відкриють Мазох-готель з 4-метровими ліжками.

Про це повідомили на сайті холдингу !Fest.

30 листопада у центрі Львова на вулиці Сербській, 7 відбудеться відкриття літературного готелю Мазох-готель та оновлене Мазох-кафе.

"Мазох-кафе та Мазох-готель – це простір на межі літератури й того, що кожен уявляє собі під терміном "мазохізм". Концепція готелю та кафе натхненна Мазохом, найвідомішим львів'янином у світі. Для власників готелю Мазох – перш за все геніальний літератор, один із кращих письменників Галичини. А вже постфактум його ім'я пов'язують із терміном "мазохізм", і це дало йому змогу стати відомим на увесь світ" – йдеться у повідомленні.

Відомо,що в цьому готелі облаштували найбільші готельні ліжка в світі – 3-4 метри, а вартість проживання – близько 2000-2500 грн. за добу. Готель має 14 номерів. Працюватиме готель цілодобово з грудня 2019 року.

Щодо Мазох-кафе, яке працює на площі ринок понад 10 років, тут змінили інтер'єр, у меню додали більше страв: перше, основні страви, салати, закуски. Заклад працюватиме з 16:00 до 04:00. 

Вхід у кафе та готель тепер спільний – через сувенірну крамницю. А нинішній вхід перероблять на вітрину.

Нагадаємо, холдинг емоцій !Fest у грудні відкриє свій перший готель на вул. Лемківській 15а.

Додамо, у травні Холдинг емоцій !Fest відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші.

!Fest на Площі Ринок має ще такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки" та ресторан "Ратуша".

Nакож в околицях Площі Ринок знаходяться ще такі заклади: Під Золотою Розою (Староєврейська), Мазох-café, Львівська майстерня шоколаду (Сербська), Гасова лямпа, Дзиґа (Вірменська), Старенький трамвай (Площа Галицька), Реберня під "Арсеналом" (Підвальна), кафе-пекарня "Пошта на Друкарській" (Друкарська), Пструг, хліб та вино (Братів Рогатинців), Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости (Валова). Також на Підвальній розташована Туристично-івентова компанія Just lviv It!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.