Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок "Шувар"

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 3 грудня 2019, 13:01

Шувар оновлюється модерними павільйонами

ринок "Шувар"

На місці торгівельних вуличних рядів на ринку Шувар збудують павільйон для продовольчих товарів.

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію з добудовою ТзОВ "Ринок сільськогосподарської продукції "Шувар" торгового павільйону "Продовольчі товари" на вул. Хуторівці, 4-Б.

За словами в.о. начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева це вже третій павільйон на території ринку "Шувар", оскільки раніше там збудували два схожі торгові комплекси.

Новий павільйон зведуть на земельній ділянці площею 3,5665 га, яка перебуває у комунальній власності та призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Раніше на цьому місці були вуличні торгівельні ряди.

У міськраді встановили, що висота нового корпусу не повинна перевищувати 6,70 м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 9,30 %.

Нагадаємо, 26 червня у Львівській міській раді оприлюднили детальний план територій у районі вулиці Хуторівки у Львові, де планують розширити торгівельний ринок сільськогосподарської продукції "Шувар". На території планували знести об'єкти некапітальної забудови (торгівельні вуличні ряди) та добудувати необхідні торгівельні комплекси.

Крім цього, для того щоб розширити території ринку "Шувар" та добудувати торгівельні термінали хочуть змінити русло річки Зубра. А на території ринку побудуватип готель, пивоварню, торгівельні термінали та паркінг на 2 тисячі авто. 

Нагадаємо, Роман Федишин, директор ТзОВ "РСП "Шувар", пройшов до Львівської міської ради на виборах у 2015 році у складі партії "Об'єднання "Самопоміч". До цього він також був депутатом міськради. Федишин є членом ГО "Львівська обласна федерація гандболу".

Зазначимо, у травні Роман Федишин отримав орден "За заслуги" III ступеня від Петра Порошенка.

У 2018 році він задекларував 8,1 млн грн доходу, 6,7 млн грн готівки та витрати на навчання у США і Великій Британії.

Додамо, Львівська міськрада дозволила збудувати фірмі Романа Федишина 2-поверховий торговий центр з закладом харчування на верхньому "Шуварі". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.