Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Шевченка

Середа, 4 грудня 2019, 14:31

У Львові відремонтують вулицю Шевченка за понад 90 мільйонів

вул. Шевченка

Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Шевченка за 94 млн грн.

Львівське комунальне підприємство "Львівавтодор" оголосило закупівлю у системі ProZorro на реконструкцію вул. Т.Шевченка, від вул. Залізничної до вул. Левандівської, яку переможець тендеру має здійснити до 30 жовтня 2020 року.

Аукціон стартує 23 грудня, а початкова закупівлі становить 94 561 788 грн.

Як вказано у закупівлі, реконструкцію вулиці здійснять на відрізку від вул.Залізничної до вул. Левандівської, а на перетині з вул. Левандівською облаштують кільцевий рух й встановлять нові світлофори.

Крім цього на вулиці облаштують тротуари з плитки ФЕМ "австрійська бруківка" та ФЕМ "старе місто", велодоріжки, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, облаштують мережу дощової каналізації, встановлять смітники й висадять 30 нових дерев породи каштан та липа.

Також тут планують облаштувати спільні трамвайно-автобусні зупинки з висотою платформи не більше 250 мм та електронними табло для інформування про прогнозований час прибуття транспорту.

 

Усі роботи оплачуються за кошти місцевого бюджету Львова.

Нагадаємо, як повідомляли Варіанти раніше, на всій ділянці вулиці дозволять двосторонній рух приватних авто, однак змінять кількість смуг. Зокрема від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого – 1 х 1, від вул. Ярослава Мудрого до вул. Єрошенка – 2 х 1 з виділеною смугою для громадського транспорту в напрямку центру; від вул. Єрошенка до вул. Залізничної – 2 х 2 з виділеною смугою для громадського транспорту в обох напрямках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.