Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

театр ім. Лесі Українки

П'ятниця, 6 грудня 2019, 17:00

Театр імені Лесі Українки потрусить калиткою у фойє

театр ім. Лесі Українки

Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки замовив ремонт фойє за 190 тис грн.

Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки оголосив закупівлю у системі ProZorro на поточний ремонт фойє у приміщенні театру на вул. Городоцькій, 36 у Львові, який переможець тендеру розпочати до 30 грудня 2019 року. 

Аукціон стартує 10 грудня, а початкова закупівлі становить 190 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, підрядник повинен відремонтувати сходи, стіни та стелю у фойє театру, демонтувати існуючі бра й плафони, натомість здійснити монтаж 2-х лампових бра для ламп розжарювання.

Нагадаємо, з лютого 2018 року директором-художнім керівником театру ім. Лесі Українки стала Ольга Пужаковська, голова ГО "Мистецька майстерня Драбина". Управління культури Львівської міської ради оголосило конкурс на цю посаду ще в липні 2017 року. Тоді директором театру хотіли стати 6 кандидатів.

Однак попередній директор театру, Микола Павлів, не погоджуючись із результатами конкурсу, подав позовну заяву в суд на управління культури Львівської міськради, вимагаючи поновлення його на роботі та стягнення вимушеного прогулу.

До Миколи Павліва театр ім. Лесі Українки очолював драматург Павло Ар'є. Художнім керівником театру він став у вересні 2016 року, однак влітку 2017 року він звільнився за власною ініціативою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.