Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контейнер для сміття

ЛКП "Львівспецкомунтранс"

П'ятниця, 6 грудня 2019, 14:27

У Львові за рік невідомі спалили 11 контейнерів для сміття

контейнер для сміття

Кожен контейнер коштує понад 7 тисяч гривень.

Про це повідомили на сторінці ЛКП "Львівспецкомунтранс" у Facebook.

Як вказано у повідомленні, останнім часом у Львові почастішали випадки підпалу контейнерів для твердих побутових відходів. Кожен контейнер коштує понад 7 тис. грн, кім цього створюється безлад на контейнерних майданчикахю. Такі дії призводять до загрози загоряння споруд та автомобілів, що розташовані неподалік.

"Останній випадок стався на вул. Зубрицького. Під час пожежі ніхто не постраждав, вогонь пошкодив лише сам контейнер. Причини пожежі встановлюються, за словами водія джерелом загоряння стали колби з хімікатами. Інформацію про підпал з супровідними заявами передано до Національної поліції України" – йдеться у повідомленні.

 

Загалом, за останній рік через недобросовісних мешканців знищено 11 контейнерів: дев’ять пластикових, один металевий й один контейнер типу "дзвіночок".

Нагадаємо, 15 листопада у районі вулиць Кульпарківська – Садова – Петлюри невідомі обстріляли автособіль Львівспецкомунтрансу з пневматичної зброї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.