Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєвоз

ЛКП "Львівспецкомунтранс"

П'ятниця, 15 листопада 2019, 16:08

У Львові обстріляли сміттєвоз

сміттєвоз

У районі вулиць Кульпарківська – Садова – Петлюри невідомі обстріляли автособіль Львівспецкомунтрансу з пневматичної зброї.

Про це повідомили на сторінці ЛКП "Львівспецкомунтранс" у Facebook.

Як вказано у повідомленні, у районі вулиць Кульпарківська – Садова – Петлюри автомобіль підприємства обстріляли з пневматичної зброї, про що свідчать три отвори у правій фарі та характерний слід на бампері.

Усе минулось без тілесних ушкоджень, проте, було використано зброю.

"Працівники не постраждали (й наразі це найважливіше), але завдано матеріальної шкоди підприємству й існує велика вірогідність, що ситуація може продовжуватись, а це безпосередньо загрожує життю і здоров’ю людей, котрі кожного дня роблять багатотисячне місто чистішим" – йдеться у повідомленні.

ЛКП "Львівспецкомунтранс" звернулося до Головного управління Національної поліції у Львівській області з проханням здійснити превентивні заходи, розслідувати випадок пошкодження комунально майна й встановлення винуватців.

Нагадаємо, у жовтні Львівспецкомунтранс подав до суду про стягнення майже 2 млн грн заборгованості з Львівської ОДА за вивезення сміття з міста.

Додамо, у 2018 року Держаудитслужба виявила зловживання у ЛКП ТФ "Львівспецкомунтранс" на понад 100 млн грн, а у грудні 2017 року суд закрив справу проти керівника "Львівспецкомунтрансу" Тараса Стефанишина за розтрату коштів підприємства через закінчення строків накладення адміністративного стягнення. Його звинувачували у порушенні вимог закону про держзакупівлях, у результаті яких з бюджету Львова було розтрачено 51,5 млн грн.

У вересні 2017 року львівські депутати передали ЛКП "Львівспецкомунтранс" облдержадміністрації до 2019 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.