Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівспецкомунтранс

П'ятниця, 15 вересня 2017, 12:09

Синютка отримав "Львівспецкомунтранс" від Садового

Львівспецкомунтранс

Львівські депутати передали ЛКП "Львівспецкомунтранс" облдержадміністрації до 2019 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міськради депутати внесли зміни до двох ухвал, що стосуються процесу врегулювання передання повноважень поводження з відходами від Львівської міської ради до Львівської обласної державної адміністрації до 2019 року.

Йдеться про передачу ЛКП "Львівспецкомунтранс" обласній держадміністрації до 30 червня 2019 року для вивезення сміття з міста. А також депутати забрали у ЛМКП "Львівтеплоенерго" землі на вул. Пластовій, де раніше облаштували майданчик для сміття.

"Тобто станом на сьогодні було делеговано право на отримання кредиту від Європейського інвестиційного банку Львівській міській раді. Є відпрацьований нами додатково проект угоди, власне, є запропонований юридичним департаментом чіткіше врегулювати обмеження стосовно неможливості розпорядження комунальним майном без Львівської міської ради", – зазначила директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, з 1 липня Львівська міська рада передала функції щодо вивозу сміття Львівській ОДА до 2019 року, згідно з цим мерія також повинна передати області повне керування "Львівспецкомунтрансом".

Додамо, з 1 вересня вартість вивезення однієї тонни сміття для населення становитиме від 700 до 800 гривень. Із вартістю вивезення сміття для кожного із львівських перевізників можна ознайомитись тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.