Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 12 грудня 2019, 14:33

Садовий оголосив культурку головним коником 2020 року

Андрій Садовий

Депутати Львівської міськради прийняли ухвалу про оголошення 2020 року Роком культури. 

Про це  повідомляє кореспондент Варіантів. 

Сьогодні, 12 грудня, на сесії Львівської міськради депутати прийняли ухвалу "Про затвердження Програми "Львів 2020: Фокус на культуру".

Програма визначає пріоритетні напрямки розвитку культури у таких галузях: спадщина, урбаністика, туризм, освіта, архітектура, інформаційні технології.

Крім того, документом доручили департаменту розвитку напрацювати та подати на розгляд виконавчому комітету міськради комплекс заходів зі святкування у 2020 році Року культури у Львові.

Нагадаємо, у жовтні Андрій Садовий запропонував виділити на культуру у Львові 116 млн грн, які місто отримало від продажу приміщень на Площі Ринок, 19, 20 та 21.

Згодом у місті створили робочу групу, яка мала напрацьовувати питання щодо оголошення 2020 року Роком культурної спадщини Львова. Керівником призначили заступника міського голови – Андрія Москаленка. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.