Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вивіз сміття

П'ятниця, 13 грудня 2019, 10:40

Садовий шукає перевізника для вивезення львівського сміття

вивіз сміття

Виконком погодив проведення конкурсу з визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів зі Львова.

Сьогодні, 13 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про проведення конкурсу з визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів на адміністративній території м. Львова.

З метою вирішення питань утилізації та знешкодження побутових відходів виконавчий комітет доручив Департаменту з питань поводження з відходами розробити та затвердити конкурсну документацію та утворити конкурсну комісію.

Про деталі проведення конкурсу повідомлять згодом.

Нагадаємо, з 1 липня 2019 року повноваження з вивозу твердих побутових відходів повернулись від Львівської ОДА до міської ради Львова. Також у Львові планують розробити сайт про стан вивезення сміття зі Львова.

Також 21 грудня 2017 року депутати обласної ради затвердили Стратегію управління відходами у Львівській області до 2030 року. Це є перший затверджений документ, що стосується поводження й утилізалізації ТПВ на території Львівщини.

Згідно з останньою програмою, до 2022 року на Львівщині планують залишити лише 7 полігонів ТПВ. Відтак протягом наступних 5 років в області повинні рекультивувати і закрити 14 санкціонованих та ще 154 стихійні сміттєзвалища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.