Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Цимбалюк

Фб Цимбалюка

П'ятниця, 13 грудня 2019, 11:06

Цимбалюк претендує на вакантне місце Цабака у Львівській ОДА

Петро Цимбалюк

Петро Цимбалюк подав документи на посаду начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Петро Цимбалюк подав свою кандидатуру на посаду начальника управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації. Зокрема, він публікував 11 грудня на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Цимбалюк зазначив, що минулоріч увесь його дохід склав 142 003 грн зарплати, отриманої за роботу в управління капітального будівництва Львівської ОДА, та 44 676 грн від зайняття підприємницькою діяльністю. Він володіє автівкою ГАЗ 2752 2008 року випуску та зберігає 2 500 доларів готівки.

Петро Цимбалюк має квартиру і дві земельні ділянки у Дублянах.

Він працює на посаді провідного інспектора відділу технагляду і проектних робіт управління капітального будівництва Львівської ОДА.

Зазначимо, з вересня по грудень цього року це управління очолював Володимир Цабак, якого призначили в.о. керівника Галицької митниці Державної митної служби України.

До цього Цабак очолював департамент містобудування Львівської міської ради, а з 2016 року був керівником Інспекці державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.