Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

П'ятниця, 13 грудня 2019, 13:59

Львів'яни частіше ухиляються від проходження військової служби – Тіщенко

призовна кампанія

На строкову військову службу призивали 690 призовників, більшість з них є мешканцями районів Львівщини.

Про це повідомляє медіа-центр Міністерства оборони України.

Як заявив сьогодні військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко, Львівщина повністю виконала завдання щодо призову громадян на строкову військову службу до Збройних сил України.

З початку осінньої призовної кампанії набрали 690 осіб.

За його словами, львів'яни не хочуть йти до війська: "призов забезпечує не Львів, а районні центри – це реальний стан речей".

Також найуспішніше призов пройшов у Городоцькому, Жовківському, Самбірському, Стрийському районах, натомість вже третій рік поспіль не спромогли забезпечити призов у Старосамбірському районі.

"Там вже було реалізовано низку кадрових рішень. Нещодавно приступив до виконання обов’язків новий голова районної державної адміністрації. Маю надію, що вже навесні матимемо певні зрушення у цьому питанні" – наголосив Олександр Тіщенко.

Нагадаємо, осінній призов стартував у жовтні. Солдатів строкової служби у зону проведення ООС не відправляють. За період своєї служби вони повністю опановують військову спеціальність та виконують завдання у військових частинах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.