Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Різдвяний ярмарок у Львові

П'ятниця, 13 грудня 2019, 15:30

У Львові запрацював Різдвяний ярмарок

Різдвяний ярмарок у Львові

З 13 грудня на проспекті Свободи та на площі Ринок запрацював Різдвяний ярмарок.

Різдвяний ярмарок триватиме з 13 грудня цього року до 19 січня наступного року на проспекті Свободи перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької та на Площі Ринок.

5 грудня на проспекті Свободи комунальники розпочали встановлювати дерев'яні будиночки, а сьогодні Різдвяний ярмарок розпочав свою роботу.

У робочі дні ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00 год, на свята та вихідні – з 10:00 до 23:00 год.

Зазначимо, це буде уже десятий Різдвяний ярмарок, який проводять у Львові. Його організатором є ТзОВ "Львівські ярмарки", яка також облаштовує Великодній ярмарок у Львові.

Нагадаємо, у бюджеті Львова на 2020 рік заклали 300 тис грн на встановлення двох новорічних ялинок на проспекті Свободи та на Сихові.

Додамо, 11 грудня, на площі перед Оперним театром, встановили головну новорічну ялинку висотою 17,5 метрів. Упродовж наступних днів ялинку прикрашатимуть, і вже 18 грудня о 18:00 год. її урочисто "запалять".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.