Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Микичак

Понеділок, 16 грудня 2019, 09:59

Микичак більше не очолює департамент охорони здоров'я Львівської ОДА

Ірина Микичак

Маркіян Мальський звільнив Ірину Микичак з посади директорки департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Про це повідомила Ірина Микичак на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, інформацію про звільнення їй надіслали електронною поштою.

Вперше у житті відчула себе двієчницею... Отримала незадовільну оцінку від Івана Собка за роботу на посаді директорки департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації за 2019 рік. І відповідно прилетіло електронною поштою розпорядження голови ОДА М.Мальського про звільнення з посади за незадовільну роботу.

Мені, єдиній зі всіх керівників ОДА, виставлено "оцінку" – "негативно. Попри лідерство Львівщини у структурних змінах медичної галузі, попри явні успіхи охорони здоров'я Львівщини. Жодних пояснень, жодних причин. Просто фіктивна оцінка" – написала Ірина Микичак.

Нагадаємо, 19 листопада, на сесії Львівської обласної ради фракції Самопоміч, Громадянська позиція та ВО "Свобода" підписали звернення до голови Льваівської ОДА Маркіяна Мальського, у якому пропонували йому звільнити Ірину Микичак з посади директорки департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Натомість голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що звільнення Ірини Микичак вигідне лише для "Самопомочі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.