Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Юрій Бакалов

fcrukh.com

Понеділок, 16 грудня 2019, 10:17

Бакалов став новим тренером Руху

Юрій Бакалов

Юрій Бакалов став новим головним тренером львівського футбольного клубу Рух.

Про це повідомляє офіційний сайт Руху.

У суботу, 14 грудня, головним тренером львівського футбольного клубу Рух призначили Юрія Бакалова, з яким Григорій Козловський підписав контракт до кінця сезону з можливістю продовження співпраці.

Перед цим Бакалов, з літа 2018 року, тренував футбольний клуб Львів, під керівництвом якого команда виборола право грати у першій шістці УПЛ й посіла шосте місце чемпіонату.

Професійну кар’єру тренера Юрій Бакалов розпочав у 2005 році в столичному Арсеналі. У 2013 році він тренував черкаський Славутич, з яким дійшов до півфіналу Кубка України. Опісля Бакалов очолював грузинський клуб Зугдіді.

Нагадаємо, Юрій Бакалов замінив на цій посаді Леоніда Кучука, яким тренував Рух з лютого цього року.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.