Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

офісний центр на вул. Хімічній

П'ятниця, 20 грудня 2019, 16:22

Компанія Козловського збудує новий офісний центр поблизу проспекту Чорновола

офісний центр на вул. Хімічній

На вул. Хімічній зведуть 26-метровий офісний центр із наземним паркінгом на 60 місць.

Сьогодні, 20 грудня, виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво  офісного центру з трансформаторною підстанцією зі знесенням існуючих будівель та споруд  у Львові.

Новий офісний збудують на земельній ділянці, площею 0,3257 га, яка є у комунальній власності міста й призначена для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). 

Існуючі будівлі на цій території знесуть натомість збудують офісний центр, висотою 20,80 метрів та 26 метрів, який матиме, орієнтовно, 5 поверхів та надбудову. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 53%. 

За словами представника забудовника, тут також планують збудувати надземний паркінг на 60 місць для паркування.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до рішення виконавчого комітету від 09.02.2018 № 128 "Про затвердження детального плану території, обмеженої просп. В. Чорновола, вул. В. Липинського, вул. Замарстинівською, вул. Хімічною".

Передбачається на цій території будівництво 21-поверхового готелю на 350 номерів, багатоквартирну житлову забудову, офісну будівлю на 14 поверхів, торговий центр, садочок та інші споруди.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Пента Л" зареєстроване з 2012 року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Керівником підприємства є Євген Веселий, а внасниками – ТзОВ "Авалон Інкомпані" та інвестиційний фонд "Адамант". Розмір статутного капіталу підприємства становить 416 100 грн.

Додамо, одним із засновників ТзОВ "Авалон Інкомпані", житлово-будівельного кооперативу "Авалон комфорт-6", а також власником інвестиційного фонду "Адамант" є Олександр Берба. Співзасновником "Авалону" є депутат міської ради та львівський підприємець Григорій Козловський.

У листопаді суд наклав арешт на ділянку на вул. Липинського, 27, де фірма Григорія Козловського будує житловий комплекс Avalon Time.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.