Міськрада Львова продала приміщення на вулиці Хмельницького за понад мільйон гривень

Понеділок, 23 грудня 2019, 14:41

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Б. Хмельницького, 160 за 1,3 млн грн підприємцю зі Львова.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Б. Хмельницького, 160 у Львові, загальною площею 159,4 кв.м.

Аукціон стартував 20 грудня, участь у ньому взяв лише Олександр Ярченко, який запропонував викупити приміщення за 1 354 321,99 грн. Його й визнали переможцем. Додамо, початкова вартість приміщення становила 1 200 168 грн.

Одноповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі. Приміщення забезпечене п'ятьма незалежними окремими входами (з двору будівлі). Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, магазини, виробничі та промислові будинки, інша забудова міста.

За даними порталу YouControl, львів'янин Олександр Ярченко з 2007 року зареєстрований як фізична особа-підприємець й займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах.

Додамо, нещодавно Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Б.Хмельницького за 186 млн грн.

Мітки: ProZorrо, Галицький район, закупівлі, комунальне приміщення, новини львова, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні