Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Б.Хмельницького

google.com.ua

Середа, 18 грудня 2019, 12:44

У Львові відремонтують вулицю Богдана Хмельницького за 186 мільйонів

вул. Б.Хмельницького

Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Б.Хмельницького за 186 млн грн.

Львівське комунальне підприємство "Львівавтодор" оголосило закупівлю у системі ProZorro на реконструкцію вул. Б.Хмельницького, від вул. Промислової до вул. Липинського, яку переможець тендеру має здійснити до 31 серпня 2022 року.

Аукціон стартує 25 лютого 2020 року, а початкова закупівлі становить 186 315 677 грн.

Як вказано у закупівлі, реконструкцію вулиці здійснять від вул. Промислової до вул. Липинського, тут, окрім ремонту дорожньгоо полотна, облаштують острівці безпеки, тротуари з плитки ФЕМ, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, облаштують мережу дощової каналізації, встановлять смітники, передбачать місце для автомобільних стоянок, облаштують захисну смугу паркувальних місць та захисну смугу на підвищених зупинках громадського транспорту.

Крім цього, у межах реконструкції вулиці тут прокладуть велодоріжки, велосипедні стійки, павільйони для зупинок, лавки, викорчують старі 3-метрові дерева, натомість планують висадити 60 молодих дерев, а також кущів.

Усі роботи оплачуються за кошти місцевого бюджету Львова.

Зазначимо, ще на початку жовтня цього року виконком Львівської міськради надав дозвіл ЛКП "Львіваавтодор" провести реконструкції вул. Б. Хмельницького на цьому відрізку.

Нагадаємо, у місті здійснять реконструкцію вул. Шевченка за 94 млн грн та вул. Хуторівка за 125 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.