Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія облради

Вівторок, 24 грудня 2019, 15:39

2020 рік на Львівщині проголосили Роком української родини

сесія облради

Львівська облрада прийняла рішення про оголошення 2020 року Роком української родини.

Сьогодні, 24 грудня, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за проголошення 2020 року Роком української родини. Це рішення підтримали 64 депутати.

Депутати обласної ради подали для затвердження на сесію проект рішення про оголошення 2020 року Роком української родини за результатами круглого столу про християнське виховання у сім'ї, який відбувся ще на прикінці 2018 року.

Наразі Львівська ОДА має напрацювати план заходів із відзначення Року української родини, а контроль за виконанням покладено на голову постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Тетяну Бей.

Нагадаємо, раніше депутати планували оголосити Роком української родини 2019 рік. Також наступний рік у області оголосили ще й Роком митрополита Андрея Шептицького, лідера ОУН Андрія Мельника та діяча ЗУНР Василя Вишиваного.

Додамо, ще у вересні 2018 року львівські депутати звернулися до президента і уряду з проханням офіційно викладати християнську етику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.