Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

електротранспорт Львова

П'ятниця, 27 грудня 2019, 10:47

У Львові відтермінували підняття вартості проїзду в електротранспорті

електротранспорт Львова

Рішення про збільшення вартості проїзду у тролейбусах та трамваях перенесли на наступне засідання виконкому.

Сьогодні, 27 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради переніс рішення про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті.

Зокрема, міськрада планувала встановити вартість разового квитка на проїзд у міському електричному транспорті, придбаного у кіоску, в розмірі 6 грн, та вартість разового квитка, придбаного у водія, в розмірі 7 грн.

Також вартість пільгового разового квитка на проїзд, придбаного у водія, мала зрости до 3,50 грн, а придбаного у кіоску – до 3 грн.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, сьогодні зранку у системі оплати за проїзд Приват24 разовий квиток на проїзд в електротранспорті коштував 6 грн. Однак після прийняття рішення про перенесення цього питання, ціну за квиток повернули до 5 грн. У міськраді пояснили, до у системі стався збій, а усі неправильно сплачені кошти повернуть пасажирам.

"Як тільки побачили цю проблему, ми одразу зв’язались з Приватбанком. У системі стався технічний збій і Приватбанк дійсно почав знімати плату за проїзд 6 грн. Вони це моментально виправили. І впродовж доби всі кошти, сплачені неправильно, будуть повернуті пасажирам", – повідомив заступник директора департаменту житлового-господарства міськради Андрій Білий.

Нагадаємо, у жовтні заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий запропонував збільшити вартість проїзду у електротранспорті до 6 гривень. У водія квиток коштуватиме 7 гривень, а також збільшать вартість місячних абонементів до 200 гривень.

Цю ініціативу підтримали на громадських слуханнях, які відбулися наприкінці листопада, тоді за підтримку збільшення вартості проїзду проголосувало 111 осіб, а проти висловилися 47.

Додамо, з квітня 2018 року вартість проїзду в трамваях і тролейбусах коштує 5 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.