Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сирени

Понеділок, 13 січня 2020, 10:30

У львівському аеропорту гудітимуть навчальні сирені

сирени

13 січня з 10:00 до 11:00 год. на вул. Любінській увімкнуть сирени цивільного захисту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 січня, у період з 10:00 до 11:00 год. працівники МЦТ ПАТ "Укртелеком" позапланово перевірятимуть електричну сирену. Про це інформують в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Тому на вул. Любінській, 168 (ДП "Міжнародний аеропорт "Львів") у цей час звучатиме сирена. Практичних заходів відпрацьовувати не будуть, тож мешканців просять зберігати спокій.

"Для перевірки роботи сирени проводиться її короткочасний запуск. Просимо мешканців та гостей міста Львова зберігати спокій" — інформують у міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради.

Нагадаємо, 22 травня минулого року Львівська міська рада закупила два нових комплекти електросирен. Загальна вартість обладнання складає 480 тис грн, а виконавцем замовлення стало підприємство "Галтехноком". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.