Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Понеділок, 13 січня 2020, 10:55

У Львові можна обміняти старі квитки для проїзду в електротранспорті за новими тарифами

Львівелектротранс

З 15 до 22 січня невикористані старі квитки можна обміняти з доплатою на вул. Сахарова, 2.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З середи, 15 січня, вступить в дію новий тариф разової поїздки в трамваях та тролейбусах. Невикористані старі квитки можна буде обміняти з доплатою у відділі зборів підприємства за адресою: м. Львів, вул. Сахарова 2, з 15 до 22 січня 2020 року.

"З 15 січня змінюється також розмір штрафу за безквитковий проїзд, що становитиме 120 грн. Пасажири мають право обміняти заздалегідь придбані квитки на актуальні з доплатою у відділі зборів ЛКП "Львівелектротранс" за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2. Здійснити обмін можна з 15 до 22 січня 2020 року" – повідомили у ЛКП "Львівелектротранс".

З 15 січня вартість разової поїздки в трамваях та тролейбусах становитиме:

  • якщо квиток придбаний у кіоску чи через електронні додатки (QR-коди приват 24, SMS квитки, Bluetooth квитки, термінали самообслуговування EasyPay) звичайний – 6 грн, пільговий – 3 грн.
  • якщо квиток придбаний у водія – звичайний – 7 грн, пільговий – 3 грн 50 коп.
  • Ціна квитка для перевезення багажу – 7 грн

Тариф на проїзні квитки наразі не змінюється і становить 160 грн на 30 днів і 420 грн на 90 днів, а пасажири пільгових категорій продовжать користуватись електротранспортом безкоштовно.

Нагадаємо, 10 січня виконком Львівської міськради прийняв рішення підняти вартість проїзду в трамваях та тролейбусах. Відтак, з 15 січня львів'яни платитимуть за проїзд у електротранспорті 6 гривень, а у водія квиток коштуватиме 7 гривень.

Додамо, у жовтні 2019 року заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий запропонував збільшити вартість проїзду у електротранспорті до 6 гривень. У водія квиток коштуватиме 7 гривень, а також планували збільшити вартість місячних абонементів до 200 гривень.

Зазначимо, 28 листопада 2019 року на громадських слуханнях проголосували за підняття тарифу на перевезення пасажирів у міському електротранспорті.

Раніше з 16 квітня 2018 року вартість проїзду в трамваях і тролейбусах коштувала 5 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.