Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

демонтаж вивісок у Львові

Вівторок, 14 січня 2020, 14:22

Садовий кинув на демонтаж вивісок мільйон гривень

демонтаж вивісок у Львові

Львівська міськрада за 1,1 млн грн замовила демонтаж рекламних конструкцій та вивісок у 2020 році.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" провело тендер у системі ProZorro на послуги з демонтажу рекламних конструкцій та малих архітетктурних форм (вивісок), які переможець тендеру має здійснювати з моменту укладення договору про закупівлю до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 3 січня, участь у ньому взяли ФОП Тарас Флис та ФОП Мирослава Алексєєва, які запропонували за свої послуги 1 180 000 грн та 1 200 000 грн відповідно. Переможцем обрали Тараса Флиса, а очікувана вартість послуг становила 2 327 000 грн.

За даними порталу YouControl, львів'янин Тарас Флис зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2016 року, займається діяльністю рекламних агентств, друкуванням іншої продукції, діяльністю посередників у торгівлі товарами широкого асортименту.

Зазначимо, "Адміністративно-технічне управління" слідкує за дотриманням підприємствами, установами, організаціями та громадянами вимог про рекламу і благоустрій у місті.

Підприємство займається демонтажем рекламних вивісок, літніх майданчиків, МАФів, які самочинно встановлені на території міста, а також термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, або ж ті, паспорт на встановлення яких скасували.

Також за порушення правил благоустрою, відповідно до статті 152 Кодексу про адміністративні правопорушення, КП складає протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, 9 грудня 2019 року за рішенням виконкому міськради "Адміністративно-технічне управління" зі скандалом розпочало демонтаж незаконно встановленого МАФу на пр. Чорновола.

Додамо, раніше Варіанти дослідили світ вивісок львівських крамничок, кафе, ресторанів і перукарень у статті "Львів вивісковий".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.