Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

затримання

СБУ Львівщини

Четвер, 16 січня 2020, 12:26

Гендиректора Галсільлісу, якого зловили на хабарі, можуть випустити під заставу у мільйон гривень

затримання

Володимир Мельнику обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 051 000 грн.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Керівника "Галсільлісу" Володимира Мельника та його безпосереднього підлеглого, керівника Яворівського лісгоспу Сухович Р.Я. взяли під варту з можливісю внесення застави.

"Обом фігурантам обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою в Львівському слідчому ізоляторі з альтернативою внесення застави для Мельника В.М у розмірі 1 051 000 грн. та для Суховича Р.Я у розмірі 168 160 грн" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 січня гендиректора Галсільлісу затримали на махінаціях з продажу лісу.

Посадовці зобов’язали керівників дочірніх лісгоспів незаконно отримувати кошти від продажу лісу, в тому числі необлікованого. Підлеглі сплачували щомісячну "данину" керівництву з кожного реалізованого кубометра деревини. 

За попередніми даними протягом 2019 року лише організатором оборудки отримано від підпорядкованих йому керівників лісгоспів неправомірну вигоду на суму понад 5 мільйонів гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.