Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 16 січня 2020, 15:27

Львів'янам скасовують перепустки у центр міста через неправильне паркування

Львів

У міськраді скасували 24 перепустки на в'їзд у пішохідну зону центральної частини Львова.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління безпеки міста нагадує, що за порушення правил дорожнього руху та паркування у центральній частині міста ліквідовуються дозволи на заїзд. Так, впродовж грудня 2019 року та січня 2020 року було скасовано 24 такі дозволи.

"Дозволи на заїзд скасовуються у разі порушень правил та часу заїзду, а також правил паркування. Так, для всіх автомобілів доставки є правило — з 6 до 11 години завозити продукцію у центральну частину міста. І якщо автомобіль заїхав невчасно, або ж не хоче виїжджати, то перепустка може бути скасована" – зазначив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Для мешканців скасовується перепустка, коли вони залишають авто у неналежному місці. Зокрема у місті заборонене паркування на пл. Ринок, вул. Галицькій, та Катедральній, а також там, де розміщені відповідні знаки.

"При отримані перепустки всі мешканці отримують пам’ятку із правилами організації руху і, у разі їх порушення, дозвіл ліквідовують. Так, упродовж грудня-січня ми скасували дозвіл на в’їзд для 24 автомобілів" – додав Юрій Діль.

Нагадаємо, з 1 серпня 2018 вступили в дію нові перепустки (зокрема змінили кольори) для в'їзду транспорту в центральну пішохідну зону міста. Перепустки видаються терміном на один рік. Для мешканців і спецтранспорту вони безкоштовні, натомість щомісячна оплата для автомобілів сфери обслуговування становить 465 грн.

Додамо, 3 грудня 2018 року міськрада змінила порядок в'їзду авто до ценру Львова Львів'яни, які прописані в центрі, отримуватимуть лише одну перепустку на всіх жителів квартири.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.