Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Угорська,14

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 17 січня 2020, 11:17

На території Полярону зведуть ще одну багатоповерхівку з дитячим садочком

вул. Угорська,14

Львівська міськрада дозволила звести нову багатоповерхівку на вулиці Угорській,14 з дитячим садочком на 1000 м².

Сьогодні, 17 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "КСФ Груп" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вул. Угорській, 14. 

Житловий будинок збудують на земельній ділянці площею 1,1803 га, яка є у комунальній власністі і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Як встановили у міськраді висота будинку не повинна перевищувати 32,8 метрів, тобто 10 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 10 %.

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева згідно з детальним планом тут передбачено будівництво приватного дитячого садочка га 1000 м². Будівельні роботи планують розпочати у березні цього року і завершити у вересні 2021 року. 

"Давайте ми контрольно повернемося до цього питання у травні місяці повернемося до цього питання, щоб мати доповідь на якомій стадії будівництво садочка" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

За даними порталу Youcontrol, ТзОВ "КСФ Груп" зареєстроване у Новому Роздолі у 2016 році та займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Внасниками фірми є одесити Писарчук Олександр та Микола Хомич, а також Віталій Кіндій з міста Копер у Словенії.

Нагадаємо, у грудні 2018 року міськрада дозволила Сьогодні ТзОВ "КСФ Груп" збудувати багатоквартирний житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями, дошкільним закладом та підземним гаражем на вул. Угорській, 14. 

У червні 2019 році ця фірма отримала дозвіл на будівницвто ще одніє багатоповерхівки за цією ж адресою, а в жовтні 2019 року міськрада погодила будівництво дитячого садочка поруч із новобудовою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.