Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий садочок

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 12:19

На території Полярону біля нових багатоповерхівок зведуть дитячий садочок

дитячий садочок

На вул. Угорській, 14 забудовник, що зводить багатоповерхівку за цією ж адресою, спорудить ще дитячий садочок на 90 місць.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 25 жовтня, виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "КСФ Груп" дошкільного навчального закладу на вул. Угорській, 14.

Новий дитячий садочок зведуть на земельній ділянці, площею 1,1803 га, яка є комунальною власністю міста й призначена для будівництва та обслуговування дитячого дошкільного закладу та багатоповерхового житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-3-1 – зона дитячих
дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл відповідно до детального плану
території, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул.
Тернопільською, вул. Луганською.

Висота дитячого садочка становитиме 11 метрів, він матиме два поверхи й розрахований на 90 місць. Садочок розташовуватиметься поблизу нової 10-поверхової багатоповерхівки на вул. Угорській, 14, дозвіл на будівництво якої міськрада надала ще у червні цього року ТзОВ "КСФ Груп".

За даними порталу Youcontrol, ТзОВ "КСФ Груп" зареєстроване у Новому Роздолі у 2016 році та займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Власниками фірми є одесити Писарчук Олександр та Микола Хомич, а також Віталій Кіндійз міста Копер у Словенії. Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 238 966 грн.

Нагадаємо, у вересні цього року міська рада дозволила компанії депутата Львівської облради від БПП Всеволоду Біласу звести приватну школу на вулиці Угорській, 14, однак на земельній ділянці, площею 0,8624 га.

Додамо, у грудні 2017 року міськрада дозволила звести нові багатоповерхівки на території житлового комплексу "Софіївка" на місці "Полярону". Забудовник зобов'язався звести, окрім багатоповерхівок, ще й школу і дитячий садочок до 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.