Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Христина Береговська

П'ятниця, 17 січня 2020, 11:10

Береговська очолила управління культури Львівської міськради

Христина Береговська

Христину Береговську призначили на посаду начальниці управління культури Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відсьогодні Христина Береговська очолила управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

"Христина Береговська має величезний досвід у мистецтві та управлінській роботі. Вона багато років працює в галузі культури, знає багато мистецьких середовищ. Саме тому ми вирішили призначити її на посаду начальника управління культури. Ми довго шукали відповідну людину на цю посаду, адже вона мала відповідати багатьом вимогам. Зараз нам вдалося знайти достойного фахівця", – наголосила директорка департаменту розвитку міськради Наталія Бунда.

Зазначимо,  Береговська ще 15 січня опублікувала свою декларацію як кандидата на цю посаду на сайті НАЗК.

Христина Береговська, авторка та кураторка проектів у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького, з 2015 до 2017 року очолювала департамент культури Львівської ОДА. У червні 2017 року вона написала заяву на звільнення і стала радницею тодішнього голови Львівської ОДА Олега Синютки.

До переходу на службу в Львівську ОДА Береговська працювала заступницею гендиректора з маркетингу Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.