Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Шмигаль

П'ятниця, 17 січня 2020, 11:40

Шмигаль може очолити Міністерство розвитку громад та територій

Денис Шмигаль

Комітет ВРУ рекомендує призначити львів'янина Дениса Шмигаля міністром розвитку громад та територій.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні вранці комітет із питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування ухвалив рішення, яким рекомендує Верховній Раді призначити Дениса Шмигаля на посаду віце-прем'єр-міністра – міністра розвитку громад і територій.

Зазначимо, вчора міністр розвитку громад і територій Олена Бабак написала заяву на звільнення. Її відставку пояснюють тим, що міністерка "не справлялася, не делегувала повноваження".

Нагадаємо, Денис Шмигаль очолює Івано-Франківську обласну державну адміністрацію. Його призначив на цю посаду у липні 2019 року президент Володимир Зеленський, який ще на початку липня, перебуваючи з візитом у Львові, заявив, що має намір обрати Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА.

Денис Шмигаль у січні 2018 року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго"). До цього він обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також був заступником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.