Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Шмигаль

Понеділок, 8 липня 2019, 13:38

Зеленський бачить Шмигаля очільником Івано-Франківщини

Денис Шмигаль

Володимир Зеленський має намір призначити екс-посадовця Львівської ОДА Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Президент Володимир Зеленський призначить одного з кандидатів на посаду голови Львівської ОДА Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА.

Про це Зеленський заявив в суботу у Львові під час представлення новопризначеного голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

"Ми бачимо його головою Івано-Франківської області. Ми вирішили, але ще немає указу", – сказав Зеленський.

Додамо, Денис Шмигаль народився 1975 року у Львові. У січні 2018 року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго"). До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, був заступником начальника ГУ Міндоходів у Львівській області.

Нагдаємо, сьогодні новий голова Львівської ОДА Маркіян Мальський провів першу апаратну нараду, під час якої запровадив низку нововведень.

Додамо, в суботу 6 липня, Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

Крім цього, заступники Синютки у Львівській ОДА Замлинський, Гримак та Филипів написали заяви про звільнення.  

Зазначимо, Маркіян Мальський з жовтня 2016 року є почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський є адвокатом АО Arzinger.

Нагадаємо, 11 червня сьогодні Володимир Зеленський звільнив Олега Синютку з посади голови Львівської ОДА. З того часу обов'язки голови Львівської ОДА виконує перший заступник голови Ростислав Замлинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.