Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Франка

google.maps

П'ятниця, 17 січня 2020, 18:00

На вулиці Франка облаштували окрему смугу для громадського транспорту

вул. Франка

На ділянках, де облаштуватили обмежуючі стовпці, встановили відповідні дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З метою пришвидшення руху електротранспорту і автобусних маршрутів у місті облаштовують смуги для громадського транспорту. Зокрема таку смугу облаштовано на вул. Франка. Водіїв приватних авто просять дотримуватися правил дорожнього руху і не заїздити на смугу.

"На вул. Франка є смуга громадського транспорту. Зараз оновили розмітку, знаки теж є. Прохання до водіїв приватних авто не порушувати правила дорожнього руху, бо це спричиняє суттєві затримки у русі громадського транспорту" – повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Нагадаємо, 16 жовтня у Львові на площі Франка встановили обмежуючі стовпці, через які автомобілі не можуть виїжджати на зустрічну смугу і не блокуватимуть рух на перехресті.

12 грудня повідомили, що на вулиці Франка облаштують окрему смугу для громадського транспорту. На ділянках, де облаштуватили обмежуючі стовпці, хочуть встановити відповідні дорожні знаки.

Додамо, нещодавно на площі Франка перенесли зупинку для трамваю №8. Відтепер трамваї зупинятимуться за 50 метрів перед перехрестям вулиця Франка - площа Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.