Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Четвер, 23 січня 2020, 13:10

Інвестиції прокатають Львів на канатній дорозі

Андрій Садовий

Львівські депутати затвердили програму сприяння залученню інвестицій до Львова.

Сьогодні, 23 січня, депутати Львівської міської ради затвердили програму сприяння залученню інвестицій до міста Львова та реалізації окремих проектів на 2020-2021 роки.

"За" проголосував 41 депутат.

Зокрема, програма сприяння залученню інвестицій на 2020-2021 роки має на меті створення належних умов для інвестування у місті, підтримку та координацію проектів міста з міжнародними фінансовими інституціями, створення позитивного інвестиційного іміджу міста.

Програма охоплює будівництво багаторівневих майданчиків для паркування на пл. Двірцевій, пл. Є. Петрушевича та на площі перед головним корпусом ЛНУ імені Івана Франка, будівництво підвісної оглядової канатної дороги у парку "Високий Замок", реконструкцію трамвайного депо з створенням інноваційно-креативного простору, створення спортивного комплексу для боротьби та інших видів єдиноборств на вул. А. Лінкольна – вул. В. Липинського.

У промоцію інвестиційної привабливості та можливостей Львова входять:

- участь у щорічних міжнародних заходах інвестиційного спрямування;

- прийом офіційних делегацій та бізнес-місій (у тому числі оренда залів та харчування);

- виготовлення та розповсюдження промоційних матеріалів (буклетів, каталогів, блокнотів, брендованої продукції, відеороликів);

- розширення мережі промоції інвестиційних можливостей Львова (реклама в аеропорту тощо).

- залучення кредитних та грантових коштів міжнародних фінансових організацій та фондів для реалізації інвестиційних та інфраструктурних проектів Львова.

Джерелом фінансування цієї програми є міський бюджет Львова, а також з інші джерела фінансування.

Нагадаємо, у січні 2019 року Львівська міськрада підписала інвестиційний договір з компанією Lem Station щодо створення інноваційно-креативного простору на місці найстарішого трамвайного депо Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.