Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сесія міської ради

Четвер, 23 січня 2020, 17:30

Львівському міському молодіжному центру збільшили статутний капітал на 10 мільйонів

сесія міської ради

Львівські депутати підтримали рішення збільшити статутний капітал підприємства з 2 млн до 12 млн грн.

Сьогодні, 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про збільшення статутного капіталу КУ "Львівський міський молодіжний центр" на суму до 12 мільйонів гривень.

"За" проголосували 37 депутатів.

Комунальну установу "Львівський міський молодіжний центр" створили в
квітні 2019 року.  Як заяляв тоді заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, підприємство покликане сприяти становленню молоді міста, а також займатиметься підготовкою для подання заявки на конкурс "Молодіжна столиця Європи 2022".

Директором новоствореного комунального підприємства став Олег Малець, який був менеджером проектів КУ "Інститут міста".

Установа була наділена статутним капіталом 2 млн грн, однак сьогодні депутати збільшили статутний капітал до 12 млн грн для здійснення діяльності та виконання статутних цілей.

"Пріорітетною ціллю установи є участь в конкурсі Молодіжна столиця Європи,
за статус якої місто змагаємось зараз, щоб стати нею у 2023 році. Виходячи з цього, однією з ключових умов участі в конкурсі та успішного аплікування є наявність фінансової спроможності установи, як основного подавача від муніципалітету, реалізувати Програму столиці у 2020 - 2023 роках" – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 1 млн грн як внески до статутного капіталу КУ "Львівський міський молодіжний центр".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.