Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 27 січня 2020, 13:19

Цьогоріч стартує будівництво північної об’їзної дороги Львова

ремонт доріг на Львівщині

У 2020 році стартує будівництво 9 об’їздних шляхів, включно із північним об'їздом Львова.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

У 2020 році Укравтодор планує будівництво та реконструкцію 9 об’їздних шляхів загальною протяжністю 101,5 км. Зокрема, у 2020 році розпочнуться роботи з будівництва північної об’їзної Львова та північної об’їзної Тернополя

Крім цього, планується продовжити будівництво північної об’їзної м. Житомир, північної об’їзної м. Рівне, південно-західної об’їзної м. полтава, південної об’їзної м. Дніпро, об’їзної дороги м. Дунаївці (на ділянці між Чернівцями та Хмельницьким).

Нагадаємо, у листопаді 2019 року Україна отримала кредит у 900 млн євро, частина якого піде на будівництво північного об'їзду Львова. А на початку листопада уряд ухвалив рішення про залучення 450 млн євро кредиту від Європейського інвестиційного банку на будівництво автомобільних доріг в Україні.

Ще в лютому 2019 року у Мінінфраструктури повідомляли, що цього року планують розпочати будівництво північного об'їзду Львова. Концесійна дорога проходитиме за напрямком Львів – Краковець, що сполучатиме пункт пропуску "Корчова-Краковець" із Львовом і будуватиметься на 4 смуги руху.

За попередніми даними, її довжина складе трохи більше 80 км. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.