Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Бандра

Середа, 29 січня 2020, 11:20

Облрада Львівщини визначилася із кандидатом на заміну Бандри

Микола Бандра

Львівська облрада підготувала рішення про призначення Віктора Кусого на посаду начальника управління майном спільної власності.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому на розгляд сесії Львівської обласної ради.

Ще 24 січня цього року голова комісії з питань комунального майна та приватизації у Львівській облраді Ігор Комарницький зареєстрував проект рішення для затвердження на сесії про призначення Віктора Кусого на посаду начальника управління майном спільної власності.

"Затвердити призначення Кусого Віктора Васильовича на посаду начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради", – йдеться у документі.

Зазначимо, Віктор Кусий наразі є в.о. начальника цього управління, після того, як у 2018 році звільнився з посади екс-керівник управління майном спільної власності Микола Бандра, що очолю.вав це управілння ще з 2006 року. Його діяльність на цій посаді постійно супроводжували корупційні скандали.

На початку 2019 року прокуратура Львівщини повідомила Миколі Бандрі про підозру у службовій недбалості, через його дії обласний бюджет недоотримав майже 5 млн грн доходів. Станом на сьогодні Бандра працює начальником відділу з питань забезпечення діяльності комунальних закладів Львівської облради. 

Згідно із декларацією про доходи за 2018 рік, Віктор Кусий зберігає 170 000 грн готівки, йому належить квартира у Львові, їздить на авто Toyota Auris 2008 року випуску варитістю 191 267 грн, що належить Оксані Томашук з якою він проживає. Також Оксана Томашук володіє трьоми квартирами у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.