Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Середа, 29 січня 2020, 16:20

Садовий шукає нових нердів для ратушного флопінету

Андрій Садовий

Львівська міськрада шукає керівника для управління ІТ, яке до цього очолювала Олена Гунько.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління інформаційних технологій департаменту розвитку Львівської міської ради, яке донедавна очолювала Олена Гунько.

Основними вимогами до претендентів є: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років; досвід керування командою ІТ спеціалістів.

Документи від претендентів на посаду приймають протягом 30 днів, починаючи з 29 січня.

Нагадаємо, у листопаді 2019 році керівницею цього управління терміном на три місяці обрали Олену Гунько, яка до цього була аналітиком програми аналізу та досліджень Комунальної установи Інститут міста, а у 2017 року працювала керівником проекту "Відкриті дані Львова" у ЛКП "Міський центр інформаційних технологій".

А з липня 2017 року до літа 2019 року управління інформаційних технологій очолювала Марта Романяк. Вона балотувалася до парламенту у липні цього року від партії "Голос" Святослава Вакарчука у 116 виборчому окрузі, однак її обійшов та став нардепом кандидат від партії "Європейська Солідарність" Микола Княжицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.