Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівські маршрутки

Понеділок, 3 лютого 2020, 10:20

Львівська ОДА не погодила схеми руху нових експрес-автобусів до Малехова та Підбірців

Львівські маршрутки

У ЛОДА вважають, що ці села достатньо забезпечені приміськими автобусними маршрутами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛОДА не погодила схеми руху нових експрес-автобусів до Малехова та Підбірців, які місто Львів має намір запровадили на прохання мешканців цих сіл.  Як йдеться в листі департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації в ЛОДА вважають, що ці села достатньою мірою забезпечені приміськими автобусними маршрутами.
 
Водночас, як наголосили в управлінні транспорту Львівської міськради, такі маршрути запроваджують на запит мешканців, які мають потребу зручно і швидко доїхати до Львова на роботу чи навчання. Місто вчинятиме всі дії, аби забезпечити роботу цих маршрутів.

"Міський перевізник був готовий виїхати на маршрути. Однак, сьогодні автобуси не виїхали, оскільки обласна адміністрація заблокувала всі дії, які необхідно було би вчинити в рамках чинного законодавства. Від поліції була готовність погодити схему руху тих автобусів. Місто й надалі буде вчиняти всі дії, аби забезпечити ці населені пункти якісним сполученням зі Львовом" – розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, 24 січня, виконком Львівської міськради затвердив рішення про запровадження тимчасових автобусних маршрутів до села Малихів та села Підбірці, які мали виїхати на маршрути з 1 лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.