Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Парасковія Дворянин

Понеділок, 3 лютого 2020, 17:30

Верховний суд перетворив еристику Параски Дворянин на остаточну еротику

Парасковія Дворянин

Верховний Суд підтвердив законність звільнення з посади першої заступниці голови Львівської облради Парасковії Дворянин.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Верховний Суд поставив крапку у справі яка тривала більше двох років, щодо визнання незаконним рішення Львівської обласної ради про дострокове припинення повноважень першої заступниці голови Львівської обласної ради Дворянин Парасковії Ярославівни.

Верховний Суд розглянув та відхилив касаційну скаргу Дворянин Парасковії Ярославівни на постанову Львівського апеляційного адміністративного суду від 15 лютого 2018 року про визнання незаконним рішення Львівської обласної ради про дострокове припинення повноважень першого заступника голови Львівської обласної ради Дворянин Парасковії Ярославівни.

"Як ми і зазначали, Львівська обласна рада прийняла законне рішення. Саме це і було підтверджено тепер рішенням Верховного Суду, який зазначив, що в діях Львівської обласної ради не вбачається порушень, процедура заслуховування звіту та дострокового припинення повноважень першого заступника була дотримана згідно зі всіма нормами чинного законодавства України. Відтак підстав для визнання незаконним та скасування даного рішення – немає" – заявив начальник юридичного відділу апарату Львівської обласної ради Андрій Мельник.

Нагадаємо, Парасковія Дворянин була директором з інформаційних проектів ПрАТ "ТРК Люкс". На місцевих виборах у 2015 році, згідно з виборчим списком політичної партії "Об’єднання "Самопоміч", була першим номером до Львівської обласної ради. 

19 листопада 2015 року на першій сесії депутати обрали її першим заступником голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, а вже 5 квітня на позачерговій сесії депутати Львівської облради визнали її роботу незадовільною та достроково припинила її повноваження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.