Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир В'ятрович

Середа, 5 лютого 2020, 12:29

В'ятрович пропонує заборонити музику і фільми в маршрутках

Володимир В'ятрович

Нардепи подали законопроект про заборону відкритої трансляції в автобусах музики і фільмів.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир В'ятрович на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Разом з 15 колегами з різних фракцій зареєстрував законопроект №3006, покликаний покласти край акустичному насильству в пасажирському транспорті. Щиро дякую громадським організаціям, які порушили цю проблему у нещодавній заяві та колегам-депутатам, які усвідомлюють потребу захистити людей від нав’язливого звуку під час поїздок" – написав Володимир В'ятрович.

За його словами, ухваливши цей законопроект, парламент запровадить в Україні правила, які діють в усьому цивілізованому світі.

"Пасажири на всіх видах транспорту зможуть їхати в тиші, а не доводити водіям своє право не слухати звуки "шансону" чи якогось серіалу. Трансляція звуку музики чи фільмів на пасажирських рейсах дозволятиметься лише через навушники" – додав Володимир В'ятрович. 

Нагадаємо, на початку січня керівництво Старосамбірщини звернулися до перевізників району з проханням посприяти у звучанні в автобусах україномовної музики.

Додамо, у листопаді 2019 року екс-голову Інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича обрали народним депутатом від "Європейської солідарності" замість Ірини Луценко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.